Női foci

3 órája

DFC vereség a fehérvári riválistól

A női NB II-es labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjának hatodik fordulójában szombaton idegenben szenvedett vereséget a Dunaújváros FC együttese.

Gróf András

A DFC a Fehérvártól kapott ki

Fotó: Laczkó Izabella

A mérkőzés előtt a DFC a harmadik, míg a Székesfehérvár a hatodik helyen állt, három pont hátránnyal.

DFC
A DFC vasárnap hazai pályán javíthat
Fotó: LI

Fehérvár FC–DFC 4–2 (1–1)
Fehérvár FC: Kovács B. – Gergics, Zuggó (Janus a 90. p.), Tóth A., Szombati (Csilléry a 63. p.), Németh N., Szabó B., Kozma, Fábián (Forró a 78. p.), Kovács L. (Kálmán a 78. p.), Horváth M. Vezetőedző: Andorka Péter.

Dunaújváros FC: Regős (Durkó a 84. p.) – Jakab-Kakuszi, Váradi, Kókai (Tóth V. a 63. p.), Sárkány, Vojnity, Juhász A., Bálint (Kátai a 46. p. helyette Szakállas a 63. p.), Csamangó (Nagy A. a 84. p.), Domján, Véninger (Szabó A. a 8. p.). Vezetőedző: Vígh György.
Góllövő: Gergics (36. p.), Szabó B. (50. és 93. p.), Csilléry (74. p.), illetve Vojnity (11. p.), Juhász A. (80. p.).

A dunaújvárosi csapat tíz ponttal – három győzelem, egy döntetlen és két vereség – jelenleg ötödik helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán. A lányok legközelebb a kilencedik pozícióban lévő Soproni Egyetem ellen lépnek majd pályára. A találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában