Új játékos

3 órája

Bejelentés: szerb jobbátlövőt igazolt a DKKA

Gyorsan megoldotta a Kohász női kézilabdacsapata a távozó lengyel Paulina Masna pótlását. A DKKA pénteken bejelentette Jelena Terzic leigazolását.

Gallai Péter

Jelena Terzic már szombaton bemutatkozhat, az Alba Fehérvár ellen

Fotó: DKKA

Kedden jelentette be a DKKA együttese, hogy a sérülése miatt eddig egy percet nem játszó Paulina Masna közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. Pénteken pedig közösségi oldalukon pedig már egy új igazolásról számoltak be, egy szerb balkezes lövő, Jelena Terzic csatlakozott a Kohászhoz, aki már szombaton bemutatkozhat az Alba Fehérvár elleni vármegyei rangadón.

DKKA
A DKKA 1+1 éves megállopdást írt alá új játékosával, aki az előző idényt Spanyolországban töltötte
Fotó: DKKA

Mint a közeményben írják, a DKKA 1+1 éves szerződést kötött Jelenával, a 29 éves játékos az előző idényt a spanyol Gran Canaria csapatánál töltötte, onnan érkezett Dunaújvárosba. - Örülök, hogy itt lehetek, teljesen pozitív benyomásaim vannak, szeretnék segiteni a csapatnak a szezonbeli céljaink elérésében. Hajrá Kohász! - idézték első szavait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában