Kismesterek

2 órája

A DKSE ifjú tornászainak remek eredményei

Győrben rendezték meg a tornászok kismester bajnokságát a napokban, amelyen nagyon szép eredményeket értek el a DKSE fiataljai.

Gallai Péter

Oszlányi Kende, Vajai Tamás, Heftner Zoltán, Ellenberger Benett és Herczog Donát

Fotó: DKSE

A Magyar Torna Szövetség által rendezett versenyen az ob-n gyermek kezdő korosztályban legjobb huszonnégy fiatal még egyszer összemérte tudását. A DKSE színeiben Heftner Zoltán bajnoki címe után itt is a dobogó legfelső fokára állhatott. Második lett Herczog Donát, 13. Vajai Tamás, 14. Oszlányi Kende (Dunapataj), 20. Ellenberger Benett. 

DKSE
Varga Gyula edzővel
Fotó: DKSE

Gyermek haladó korosztályban tizenkét versenyző mérette meg magát újra. Bernáth Donát az előkelő ötödik szerezte meg. Ezzel a versennyel hosszú és sikeres éven vannak túl Varga Gyula tanítványai. 

Egyébként a már említett ob-n a dunaújvárosi szakosztályból Barcsi Kristóf és Püspök Áron a Győr csapatát erősítve a 4. helyen végeztek serdülő-kezdő korosztályban. 

Gyerek kezdő csoportban bajnok lett Heftner Zoltán, bronzérmes Herczog Donát, 5. Ellenberger Benett, 9. Oszlányi Kende, 11. Vajai Tamás. 

Gyerek haladó egyéni összetett: 8. Bernáth Donát, 14. Ádám Zlatan, 23. Szalóki Szabolcs. Serdülő kezdő egyéni összetett: 19. Püspök Áron, 23. Barcsi Kristóf,  

A gyerek kezdő csapat – Oszlányi Kende, Vajai Tamás, Herczog Donát, Heftner Zoltán, Ellenberger Benett – a 3. fordulót megnyerte, összesítésben pedig ezüstérmet szerzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában