Röplabda

2 órája

Kritikán aluli támadások

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának negyedik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese csütörtök este hazai környezetben a MEAFC-Peka Bau gárdáját fogadta. A DKSE kritikán aluli támadójátékkal kapott ki.

Gróf András

Nem sikerült jól a csütörtök esti mérkőzés

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Vereségével tovbbra is pont nlélkül áll a dunaújvárosi együttes, amelynek ezúttal még szettet sem sikerült nyernie, mint az előző körben. Sajnos ezúttal a támadások kritikán aluli szintet hoztak.

kritikán aluli
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dunaújvárosi KSE – MEAFC-Peka Bau 0:3 (-17, -13, -20)

DKSE: Rostás, Makó, Papp T., Cserép, Németh Z., Peredi, Béres (liberó). Csere: Vadász, Borgatti. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

MEAFC-Peka Bau: Dobovics, Kostovic, Simkó, Dóczi, Komlósi, Piwowarczyk, Fenyvesi (liberó). Csere: Kondor (liberó), Pejtsik, Gombkötő, Faragó, Árva. Vezetőedző: Kovács Zoltán.

Kritikán aluli

Tomanóczy Tibor: – A támadásaink sajnos kritikán aluliak voltak, bár voltak felvillanásaink, ezekből sem volt elég. Voltak játékosaink, akik megkapták a lehetőséget a bizonyításra, de sajnos nem tudtak élni vele. 

Nehezen tudom felfogni, hogy gyakorlunk valamit, beszélünk valamiről és nem látom vissza a pályán. Ez nem technikai probléma, ezek a dolgok elsősorban fejben dőlnek el, mert, ha odafigyelnek és csak a sporttal, csak a játékkal foglalkoznak, akkor vannak nagyon szép labdamenetek.

- Ez a Miskolc nem volt annyira acélos, hogy ne tudtunk volna szettet rabolni még ezzel a csonka csapattal sem, de nem volt egy olyan harcos legény sem a pályán, aki a hátára vette volna a csapatot.

Kovács Zoltán: - Koncentrált, fegyelmezett játékkal sikerült legyőzni a fiatal lelkes Dunaújváros csapatát. Külön öröm, hogy tudtam játékidőt adni a kevesebbet játszó játékosaimnak is, akik éltek a lehetőséggel.

A játéknap további eredményei: Vidux-Szegedi RSE – MAFC 0:3, Debreceni EAC - MÁV Előre Foxconn 0:3. A forduló hátralévő mérkőzései: Pénzügyőr SE - GreenPlan-VRC Kazincbarcika, TFSE - Fino Kaposvár, Dág KSE - Kecskeméti RC.

A bajnokság állása: 1. MÁV Előre Foxconn 12 pont, 2. Fino Kaposvár 9 pont, 3. MAFC 8 pont, 4. TFSE 6 pont, 5. Dág KSE 6 pont, 6. MEAFC-Peka Bau 6 pont, 7. GreenPlan-VRC Kazincbarcika 5 pont, 8. Debreceni EAC 4 pont, 9. Pénzügyőr SE 4 pont, 10. Kecskeméti RC 3 pont, 11. Vidux-Szegedi RSE 0 pont, 12. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában