Foci

2 órája

Létkérdés a DFC-nek a három pont megszerzése

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a nyolcadik, míg a harmadosztályban a hatodik fordulót rendezik ezen a hétvégén. Mindhárom osztályban 15 órakor kezdődnek az összecsapások.A múlt heti vereség után a DFC számára létkérdés a győzelem.

Gróf András

Az első osztályban a Dunaújváros FC az Adonyt fogadja

Fotó: Laczkó Izabella

Az első osztályban a Dunaújváros FC gárdája szombaton az Adony gárdáját fogadja a Dunaújváros Stadionban. Az újvárosiak a múlt héten rangadót vesztettek Móron, így számukra létkérdés a három bajnoki pont megszerzése. Ez azonban nem ígérkezik egyszerű feladatnak, hiszen az adonyiak három zsinórban megnyert mérkőzéssel a tarsolyukban érkeznek.

létkérdés
A DFC számára létkérdés a három pont megszerzése
Fotó: LI

 

A találkozó előtt a negyven évvel ezelőtt területi bajnokságot nyert, és az osztályozó mérkőzéseken az NB II-ben való indulás jogát kiharcoló együttes tagjait köszöntik majd a hazai klub vezetői. A korábbi kedvencek közül sokan jelezték érkezésüket.

Ezen a napon rendezik még az Ercsi Kinizsi – Bodajk összecsapást. Másnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva a listavezető Sárbogárdot látja vendégül. A két csapat között jelenleg tizennyolc pont a különbség a bajnoki tabellán, így nagy meglepetés nem igazán várható. A játéknap további mérkőzései: Csór Truck-Trailer - Ikarus-Maroshegy, Lajoskomárom – Mór, Martonvásár - Tóvill-Kápolnásnyék, Enying – Sárosd.

A másodosztály déli csoportjában ebben a fordulóban minden mérkőzést vasárnap játszanak. 

Rangadónak számít az Előszállás - Baracs összecsapás, ahol két hasonló képességű gárda találkozik egymással.

A csapatok között három pont a különbség, de a házigazdák egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A Nagykarácsony – Apostag találkozó egyértelmű esélyesei a dobogó harmadik fokán álló házigazdák. A Seregélyes-Sárosd II – Nagyvenyim párharc kiegyenlített küzdelmet ígér, hiszen két olyan csapat találkozik egymással, akik a középmezőny tagjai. 

A forduló további meccsei: Polgárdi - Pákozd, Sárszentmihály-Masterplast -Lajoskomárom II, Kisláng - Aba Sárvíz. Ezúttal a Beloiannisz gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály kleti csoportjában ezúttal minden találkozót vasárnap rendeznek a következő párosításban: Pusztaszabolcs – Besnyő, Rácalmás - MPF-Ráckeresztúr, Szabadegyháza - Kulcs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában