Sorsolás

3 órája

Magyar Kupa: visszavághat a DKKA a Szombathelynek

A kézilabda szövetség kisorsolta a női Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait. Ebben a körben már érdekelt volt a Dunaújvárosi Kohász csapata.

Gallai Péter

A szeptemberi bajnokin a jelenleg negyedik helyen álló Szombathely sima sikert aratott

Fotó: Ihász Martin

A dunaújvárosiakon kívül már több NB I-es együttes is ellenfélre várt a Magyar Kupa harmadik körében, de a nemzetközi sorozatokban induló csapatok, illetve az előző szezon első négy helyezettje csak a következő körben kapcsolódik majd be. 

Magyar Kupa
A Magyar Kupa harmadik körében máris visszavághatnak Szalaiék
Fotó: Ihász Martin

A sorsolás alapján a Kohász az egyik legnehezebb ellenfelet kapta, a Szombathely együttesét. A pályaválasztó a DKKA lesz, a játéknap pedig október 30. Az újonc vasiak alaposan „bekezdtek” a bajnokságban, ugyanis három győzelemmel, egy döntetlen és vereséggel a negyedik helyen állnak a tabellán. Egyik sikerüket éppen a DKKA ellen érték el, amikor a második fordulóban 37–24-re nyertek Dunaújvárosban. Azaz most itt lesz a lehetőség a visszavágásra, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A Magyar Kupa 3. fordulója

A további párosítások: Borsod Sport Klub–Kazincbarcika (NB II) – Kisvárda (NB I), ENUSE (NB I/B) – Békéscsaba (NB I), Orosházi KA (NB I/B) – Vasas (NB I), Eszterházy SC (NB I/B) – Budaörs (NB I),  Gárdony-Pázmánd (NB I/B) – NEKA (NB I/B), Alba Fehérvár KC (NB I) – Esztergom (NB I), Szigetszentmiklós (NB I/B) – Érd (NB I/B).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában