Röplabda

6 órája

Nyertek egy szettet, ami nagy dolog

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap a Dág KSE vendégeként szenvedett vereséget. Azonban egy szettet nyertek.

Gróf András

Vasárnap a Dág ellen szenvedtek vereséget

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A találkozón a hazaiak nyertek, de a DKSE fiataljai egy szettet elcsíptek.

nyertek
Egy szettet nyertek a fiúk
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dág KSE – Dunaújvárosi KSE 3:1 (9, 14, -22, 19)

Dág KSE: Molnár T., Boa, Kulcsár, Csordás, Pongó, Flachner D., Farkas R. (liberó). Csere: Bandi O., Bukta, Lukács G., Czibula (liberó), Bellovicz. Vezetőedző: Buzás Miklós.

DKSE: Makó, Peredi, Béres, Németh Z., Papp T., Cserép, Kuti M. (liberó). Csere: Vadász, Rostás, Herceg, Lampert. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Tomanóczy Tibor: – Tanulságos meccs volt. Az első két szettben sajnos nagyon látszott a csapaton a szombati U20-as forduló. Nehezen, de inkább egyáltalán nem lendültünk játékba. A harmadikban nagy hátrányból jöttünk vissza, ehhez az is kellett, hogy a harmadik szettre lett meg az a felállás, ami hozzá tudott tenni a mérkőzéshez. A negyedikben nagy lelkesedéssel jöttünk ki a pályára, de sokat hibáztunk. Elment tőlünk a Dág, utána már rohantunk az eredmény után és nem sikerült azt a bravúrt véghez vinnünk, amit a harmadik játszmában. 

Nyertünk egy szettet, ez nagy dolog.

– Jól szálltak be a cseréink, Lampert Ádám és Rostás Gergő szépen hozzátették a magukét.

A forduló további eredményei: MAFC - MÁV Előre Foxconn 1:3, Kecskeméti RC – Fino Kaposvár 0:3, MEAFC-Peka Bau - Vidux-Szegedi RSE 3:1, Debreceni EAC - GreenPlan-VRC Kazincbarcika 3:2, Pénzügyőr SE – TFSE 3:0

A bajnokság állása három fordulót követően: 1. Fino Kaposvár 9 pont, 2. MÁV Előre Foxconn 9 pont, 3. TFSE 6 pont, 4. Dág KSE 6 pont, 5. MAFC 5 pont, 6. GreenPlan-VRC Kazincbarcika 5 pont, 7. Debreceni EAC 4 pont, 8. Pénzügyőr SE 4 pont, 9. Kecskeméti RC 3 pont, 10. MEAFC-Peka Bau 3 pont, 11. Vidux-Szegedi RSE 0 pont, 12. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában