Vereség

1 órája

Összeestek az első szett után

A 2024/2025. évi röplabda NB I Extraliga alapszakaszának első fordulójában szombaton idegenben lépett pályára a Dunaújvárosi KSE együttese. Az újvárosiak a TFSE vendégeként kezdték meg a sorozatot, az első meccset végül három játszmában elveszítettek.

Gróf András

A TFSE vendégeként szenvedtek vereséget

Fotó: Utánpótlás Sportfotó

Bátran kezdte az idegenbeli mérkőzést a dunaújvárosi alakulat, így kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők. Az első szett hajrájához hárompontos előnnyel érkeztek a vendégek, de a végjátékban ezt nem sikerült megtartani. Ezt követően azonban alaposan visszaesett a DKSE teljesítménye. Bár a második játékrész eleje még szoros volt, de 9-7 után fokozatosan elhúzott a hazai gárda, és nagy különbséggel nyerte a játszmát. A harmadik etap elején 5-2-re is vezettek az újvárosiak, de ezt követően átvették az irányítást a fővárosiak, és magabiztos teljesítménnyel zárták le a mérkőzést.

összeestek
Az első szett után sajnos összeestek
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

TFSE – DKSE 3:0 (23, 10, 12)
TFSE: Füzék, Tóth M., Tóth K., Quintz, Majoros, Gebhardt N., Laczi (liberó). Csere: Horváth Bálint, Balázs B., Kocsondi, Merkler, Pintér. Vezetőedző: Nagy Gergely.
DKSE: Makó, Peredi, Béres, Németh Z. Horváth Botond, Cserép, Kuti (liberó). Csere: Vadász, Rostás, Herceg, Lampert, Papp K. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Összeestek az első szett után

Tomanóczy Tibor így értékelte a nyitó összecsapást: – Az első szett után sajnos összeesett a csapat. Voltak kisebb viták a második játszma elején, sajnos nem találtunk fonalat, így megérdemelten nyert a TFSE.

Amennyiben a hibáinkat kijavítjuk, valamint az önbizalmunkat megtartjuk, akkor azt gondolom, hogy szépen fejlődhetünk.

– Az első szettben láthatott biztató játékára kell építenünk magunkat a jövőben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában