Vármegyei foci

3 órája

A Kulcs nyerte a nagy rangadót

A negyedik forduló után a Szabadegyháza vezeti a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság III. osztály keleti csoportját. A Ráckeresztúr három ponttal lemaradva a második, a Besnyő héttel a harmadik.

Horváth László

A szomszédvári rangadón a Kulcs örülhetett

Fotó: Horváth László

A továbbiakban Pusztaszabolcs, Kulcs és Rácalmás a sorrend 3, 3 és 1 ponttal. Az elmút fordulóban a szomszédvári „el classicot” rendezték meg.

Rácalmás – Kulcs 1–2 (0–2)

Rácalmás: Kertész (Berek 62.) – Pinte, Zsiga (Nagy 67.), Horváth, Juhos, Homolya (Molnár 46.), Tóth, Hornyák, Pinte, Balázs (Gergelyfi 46.), Balogh. 

Kulcs: Herczog – Balla, Cseresnye, Godó, Kozma, Szekszárdi, Seres, Plézer, Pasqúalini (Ócsai 82.), Horváth, Herczog. 
Gólszerző: Gergelyfi (50.), ill. Szekszárdi (12.), Herczog (26.).

Az első félidőben a Kulcs mind a két gólját meglőtte és ezután már csak az eredmény megtartására futotta az erőből. A Rácalmás az 50. percben szépített, de nem érte utol ellenfelét, így végül a kulcsiak ünnepelhettek a szomszédvári rangadó megnyerése után.

A Kulcs részéről Ócsai Norbert így értékelt: – Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez.

Egy cserével, nagy szívvel és erős motivációval léptek a srácok a pályára. A sikert elsősorban fegyelmezett védekezésünknek köszönhetjük.

- Külön öröm számunkra, hogy fiatal, 16 éves játékosunk, Herczog Dominik is gólt szerzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában