Horoszkópok

2016.11.29. 15:23

Napi horoszkóp - A Bak vakon bízik valakiben

Az Oroszlánnak nem érdemes most a nagyobb volumenű döntéseket meghoznia.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Délelőtt kicsit több bosszúság éri, mint amennyit el tud viselni, de azért ne akadjon ki! Mások feladataival kell foglalkoznia, ügyes-bajos dolgait intéznie, magára alig marad ideje.

Bika (április 21.-május 20.) - Kissé hitetlenné vált az elmúlt napokban, mert úgy érzi, hogy ebből a helyzetből már nincs előrelépést jelentő megoldás. Ki szeretne szállni ebből az ügyből, de tudja, nem lehet.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Még nem tudja, hogy mennyire fontos az, ami jelenleg is történik, csak később fog ráébredni. Akkor viszont már késő lesz az eredményen kozmetikázni, most kell tenni érte!

Rák (június 22.-július 22.) - Ha a közelmúltban összeveszett valakivel, itt az idő tisztázni a dolgot. Nem lehetnek folyton haragban egymással, hiszen nap mint nap találkoznak. Béküljön ön előbb!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem érdemes most a nagyobb volumenű döntéseket meghozni, inkább célszerű lenne ezekkel várni egy kis időt még. Szemlélődjön, gondolkodjon az ügyön!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ön nem egy haragtartó típus, ezért szerencséje van annak az illetőnek, aki keménykedett önnel. Hamar meglágyul majd a szíve, ha beszédbe elegyednek.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Érdemes lenne áttekintenie a pénzügyeit, mert így rájöhet, hogy bizony sokkal jobban sikerült spórolnia, mint azt korábban tervezte. Már megveheti, amit annyira szeretett volna!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egyik nehezebb feladatot tudja le a másik után, szinte megállíthatatlannak tűnik, ahogy folyamatosan csak halad előre. Le a kalappal a teljesítménye előtt!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Már azt lesi, hogyan léphetne tovább valamilyen irányba, pedig nagyon is sok teendője lenne még a jelen feladattal is, csak valamiért nem fűlik hozzá a foga.

Bak (december 22.- január 20.) - Vakon bízik valakiben, aki eddig nem különösebben szolgált rá erre. Valami azonban mégis azt súgja önnek, hogy ettől az illetőtől megkaphatja, amit olyan régóta keres.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nagyon óvatosnak kell most lennie, mert elég lehet csupán egy rossz szó, egy rossz kijelentés, és minden eddigit ki lehet dobni az ablakon. Legyen körültekintő!

Halak (február 21.- március 20.) - Tudta, hogy ha megszegi a szabályokat, akkor bajba kerülhet. Úgy gondolta, kockáztat, de ez most nem sikerült. Szerencsére még azért ügyesen kihátrálhat az ügyből. 










Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!