Krimi

2024.05.07. 05:00

Halálos bukkanó: autóval áthajtottak egy magyar férfin Salzburgban

A 30 éves férfi egy autós nő kapubejárója előtt feküdt.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A tragédia Salzburg Schallmoos kerületében történt. Egy 31 éves lengyel nő éppen a háza előtti kapubejáróra fordult rá, amikor egy hátborzongató döccenést érzett. Kiugrott a kocsiból, előrerohant, és meglátta, hogy az autója alatt egy férfi fekszik, akin épp áthajtott.

A rémült nő azonnal értesítette a mentőket és a rendőröket, de a közelben sétáló járókelők is odarohantak segíteni. Egyikük egy emelőt is szerzett, amivel leemelték a mázsás kocsit az addigra már élet és halál között lebegő férfiről. A kiérkező mentők így azonnal elkezdhették az újraélesztését.

A rendőrök kiderítették, hogy a súlyosan sérült ember egy 30 éves magyar hajléktalan, aki már jóval korábban odafeküdt a kocsifeljáró kellős közepére, pontosabban: nagy valószínűséggel ott roskadt össze. A Krone osztrák lap ugyanis úgy tudja, hogy a férfi hullarészegen hortyogott, amikor a lengyel nő hazaért – derül ki a Bors cikkéből. 

A férfi életét  a több újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni, a helyszínen elhunyt.

A rendőrség a kocsit vezető nőt megszondáztatta, a vizsgálat kimutatta, hogy nem ivott alkoholt. Jelenleg a rendőrség halált okozó közúti baleset ügyében nyomoz, a vizsgálat és a felelősség megállapítása folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!