Foci

2015.05.06. 16:58

Két dunaújvárosi együttes jutott a fináléba a Forever Cup-on

Dunaújváros - Az elmúlt héten pénteken a Forever Cup országos kispályás labdarúgó egyik selejtező csoportját rendezték meg a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében lebonyolított rendezvényre tizenhat csapat nevezett, akik közül az első kettő biztosíthatta helyét a május 23-án megrendezendő budapesti fináléban. A csoportmérkőzések után a Barna Team, az Inox Csőszer, a Garzon, a Mirage, a Kunszentmiklós, a Gaszsportvideo.hu, a Mészi-Frucht, és a Dínó és Barátai együttesei küzdhettek tovább. A negyeddöntőket és az elődöntőket követően a Dínó és Barátai, illetve Inox Csőszer Kft. együttese jutott a fináléba. Az összecsapás szünetében még az Inox gárdája vezetett 1-0-ra, de a második játékrészben a rutinos játékosokból álló baráti gárda fordított, és 3-1-re megnyerte az összecsapást.

A Forever Cup dunaújvárosi selejtező csoportjának végeredménye: 1. Dínó és Barátai, 2. Inox Csőszer Kft., 3. Barna Team, 4. Gaszisportvideo.hu.

A vigaszág végeredménye a következő: 1. Siker Ablak, 2. Dzsó-Ker FB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!