Életre szóló döntések

2018.02.18. 22:41

Tökéletes esküvő? Tanácsok, tippek, ajánlatok a rácalmási kiállításon

Esküvő kiállításra várták az érdeklődőket szombaton a Jankovich-kúriába, ahol szakemberek segítettek a jövendőbeli pároknak abban, miként is lehet megszervezni egy álomesküvőt.

duol.hu

Mi kell egy hibamentes, tökéletes esküvőhöz? A válasz roppant egyszerű, ám meglehetősen nehezen kivitelezhető: ezer és egy dolog szerencsés együttállása kell ahhoz, hogy minden helyén legyen „a legfontosabb napon.”

E nem kevés pénzt és energiát felemésztő munkafolyamatban nyújtanak tanácsot és segítséget az év első szakaszában jelentkező, immáron hagyományos esküvőkiállítások, amelyek szinte minden, a menyegzővel és ahhoz kapcsolódó családi-baráti összejövetelekkel kapcsolatos szolgáltatást, teendőt bemutatnak.

Látványos eleme az esküvői szertartásoknak a dekoráció, e téren is
bőséges kínálat várta az érdeklődőket szombaton

Nem volt ez másként szombaton a rácalmási Jankovich-kúriában sem. Az érdeklődők megtudhatták, milyen dekorációformák a legkedveltebbek manapság, milyen is az igazi, ám mégis többfajta ízlést is kiszolgáló lakodalmi menü. A kínálatból természetesen nem maradhattak ki olyan kiegészítő szolgáltatások neves képviselői sem, mint az esküvői fotográfia, vagy a szépen feldíszített autócsodák sem.

Finom falatokat is kóstolhattak a kilátogatók Fotók: ZsE

A kilátogató hölgyek láthatóan érdeklődve tekintettek végig a felvonultatott ruhakölteményeken, amelyeket több külön bemutató keretében modellek is magukra öltöttek. A jövendőbeli férjek számára is érdemes volt figyelmesen körbetekinteni a kiállításon, hiszen megtudhatták, a férfiöltönyök és egyéb kiegészítők terén mi is a divat manapság.

A remek hangulatú eseményen számos fontos információt is összegyűjthettek a leendő párok, akik így már felkészülten folytathatják a szervezőmunkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában