Bőséges hétvégi góltermelés

2018.05.14. 21:00

Továbbra is a Gárdony vezeti a tabellát a megyei I. osztályban

Bőséges góltermés volt a 23. fordulóban a megyei I. osztályban. A Gárdony továbbra is vezeti a tabellát. A Mór alaposan elpáholta a Maroshegyet, így a második helyen cserélt ellenfelével. A hátralévő fordulókban még a Bicske is beleszólhat a dobogós pozíciókba.

Horváth László

Sági József bekötött fejjel is hatalmas gólt szerzett

Fotó: Horváth László

Ercsi és Martonvásár már egészen biztosan nem éri utol az élmezőnyt. A középmezőnyben és a lista vége felé még lehetnek változások, mivel több együttes is egyforma pontállással várja az idény befejezését. Mezőfalva a sereghajtó Enying elleni győzelmével két helyet ugrott előre a tizedikre. Baracs éppen csak alul maradt Sárbogárddal szemben. A véghajrában azonban biztosan várhatunk majd meglepetéseket.

Baracs–Sárbogárd 0–1 (0–1)

Játékvezető: Cseh Roland. Asszisztensek: Czagány Zoltán és Horváth Kristóf.

Baracs: Pék – Fülöp – Csala – Bartók – Boldizsár – Éliás – Badi – Bozoki – Szili – Balogh – Varga. Cserék: Tóth – Sebestyén – Ásványi – Kiss – Nagy.

Sárbogárd: Nyári – Németh – Kakas – Hegedűs – Gulyás – Tóth – Gráczer G. – Laták – Gráczer B. – Luczek – Kindl. Cserék: Bartók – Nagy – Takács.

Pék Róbert baracsi kapusnak több enyingi helyzetnél is bravúrral kellett hárítania
Fotós: Horváth László

Szögletről beívelt labdával, Luczek Roland fejes góljával a Sárbogárd az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A végig nyílt találkozón a vendéglátók nagy igyekezettel próbáltak az eredményen változtatni, de csak helyzetekig jutottak. Gyalus Zoltán a mérkőzés után az eredménnyel nem, de csapatának játékával elégedett volt. A második félidőben sokkal erősebben támadott a hazai együttes. Sőt a 74. percben Varga Tamást kiállította a játékvezető, így tíz játékossal fejezte be Baracs. Hiába azonban a helyzetek, a három pontot a Sárbogárd vihette haza.

Mezőfalva–Enying 4–3 (2–1)

Játékvezető: Závodka Csongor. Asszisztensek: Hegedűs Lászlón és Dolmány Tamás. Gólszerzők: Mezőfalvától Sági Roland 1, Sági József 1 és Kovács Roland 2., Enyingtől D’Urso Marvin 1, Paluska krisztián 2 gól.

Mezőfalva: Papp – Balázs – Szabó – Sági J. – Kovács – Boros – Sági R. – Mekota – Bozoki – Bartus – Oroszi. Cserék: Németh – Masinka – Antal.

Enying: Molnár – Kovács Kalló – Báles – Gergye – Lángos – D’Urso – Harangozó – Bogár – Paluska – Szil. Cserék: Gergics – Papp – Nagy.

A Mezőfalva–Enying összecsapáson már a hazai pálya előnye érvényesült. Igaz, az Enying nem adta könnyen a bőrét. 2–1-es forduló után a második félidő 64. percére már 4–1-re vezetett a Mezőfalva. A hazai gólgyártás azonban ennél a pontnál elakadt. A feltámadó Enying egyre több rést talált a kontrákra támaszkodó hazai védelmen. Végül újabb két találattal igencsak szorossá tették a meccset.

A találkozó végén Masinka László, a Mezőfalva edzője hullámzó játékhoz hasonlította a pályán látottakat. Egyik csapat sem focizott kiemelkedően, de azért láthattak a szurkolók szép gólokat.

Sági József bekötött fejjel is hatalmas gólt szerzett
Fotós: Horváth László

A jövő héten a Mezőfalva Lajoskomáromba utazik. Az egyforma ponttal álló csapatok között nagy derbi várható. A Baracs Tordason próbál szerencsét.

A 23. forduló eredményei: Sárosd–Tordas 5–0, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Ercsi Kinizsi 5–1, Mór–Ikarus-Maroshegy 4–0, Martonvásár–Lajoskomárom 2–2, Mezőfalva–Enying 4–3, Bicske–Polgárdi 4–0, Baracs–Sárbogárd 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában