Dunaújváros

2023.08.15. 18:38

Az osztrák ligában ott lesz most az Angels is

Szabó Szabolcs

Nemzetközi színtéren is jeleskedhetnek az Angyalok Fotó: LI

A felkészülési szezonban folyamatosan építkezik az Angels jégkorongklub. Mint arról korábban beszámoltunk lapunkban, az Andersen Liga döntőjébe jutott Worm Angels Érden játszaná majd hazai találkozóit, ám az alapvetően a női hoki­ra koncentráló klub megtartja újvárosi székhelyét. 

– Számunkra sok jel is azt mutatta, hogy két Andersen-ligás klubot nem bír el a város. A női csapataink azonban természetesen maradnak Dunaújvárosban, sőt, továbbra is építjük a Radarban fellelhető bázisunkat – mondta el lapunk megkeresésére Kováts András, az Angels elnöke, aki a korábbi bejelentésüket megerősítette: 

– A korábban megfogalmazott tervek mentén haladva az előttünk álló szezonban elindulunk az osztrák bázissal bíró DEBL-ben és a magyar ob I-ben is. A közelmúltban ért véget sikeres ajkai edzőtáborunk, amelyen közel negyven hokis vett részt. Bizakodóan várjuk a szezont, és még tervezünk egy nemzetközi tornát a bajnoki rajtok előtt. A fent ­említett kihívások miatt is ­sikerült megtartanunk legfontosabb játékosainkat, emellett számos tehetséges hokis is jelentkezett hozzánk – mondta el lapunk megkeresésére Kováts András, az Angels elnöke. 

A klub az amatőrök, illetve a most bekapcsolódni kívánók számára is kínál lehetőséget: a görkori/görhoki/jégkorong érdeklődők számára ma tartanak toborzót a radari pályán, a Sport utcában 18 órától. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában