Alsóházi rájátszás

2024.03.28. 11:30

Két sima, egy szoros - DKSE vereség Miskolcon

A röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszás harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese szerdán este a MEAFC-Peka Bau vendégeként lépett pályára Miskolcon. A hazaiak két sima és egy szoros játszmában diadalmaskodtak.

Gróf András

A DKSE három játszmában kapott ki Miskolcon

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

MEAFC-Peka Bau –Dunaújvárosi KSE 3:0 (17, 17, 23)

Miskolci Egyetemi Körcsarnok, 100 néző. Vezette: Varga András, Mezei Zoltán.

MEAFC-Peka Bau: Gombkötő, Kanellopoulos, Simkó, Csizmadia, Komlósi, Árva, Dudás (liberó). Csere: Fenyvesi (liberó), Kapusi, Kovács Z., Faragó. Vezetőedző: Varga László.

Dunaújvárosi KSE: Juhász B., Béres, Kisházi, Gőczi, Farka L., Németh Z., Kuti M. (liberó). Csere: Peredi, Vadász. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Varga László: - Ezen a mérkőzésen magabiztosan, koncentráltan sikerült játszani. Az utolsó szettben ugyan kiengedtünk, buta hibákat engedtünk meg magunknak, de a végjátékra sikerült összeszednie magát a csapatnak és hátrányból fordítani. Örömteli, hogy Komlósi Márk támadó játéka kiemelkedő volt.

Tomanóczy Tibor:

Összességében nincs rossz érzésem a miskolci mérkőzéssel kapcsolatban. Az első két szettben is voltak jó megoldásaink, de egy két ember teljesítménye elmaradt a várakozástól.

- A harmadik játszmában tulajdonképpen a junior csapat játszott. A fiatalok nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Végig vezettünk, de hajrában a nagyobb rutin érvényesült.

A dunaújvárosi együttes legközelebb április 7.-én vasárnap 17 órakor lép majd pályára. Ellenfele hazai környezetben a Vidux-Szegedi RSE csapata lesz.

Az alsóházi rájátszás jelenlegi állása: 1. Vidux-Szegedi RSE 6 pont (2 mérk.), 2. MEAFC-Peka Bau 6 pont (3 mérk.), 3. TFSE 3 pont (2 mérk.), 4. Dunaújvárosi KSE 0 pont (3 mérk.).

A felsőházban negyeddöntőjében a következő párosításban küzdenek a csapatok: Fino-Kaposvár – MAFC-BME és MÁV Előre Foxconn – Debreceni EAC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában