Hírek

2013.04.15. 19:34

Sulihét a POK-ban

Dunaújváros - Sulihéten tobzódnak a Pannon Oktatási Központ diákjai. Az igényes programok hétfőn kezdődtek és pénteken érnek véget.

Körmendi Erzsébet

A POK-hét programjait Borgulya Zoltán igazgató nyitotta meg hétfőn reggel, majd számos ügyességi játékba nevezhettek be a diákok attól függően, kinek mihez volt kedve.

A diákok kedden komolyra fordítják a szót: a holokauszt áldozataira emlékeznek. Cserni Patrícia Flóra előadásában betekintést nyerhetnek a diáktársak az emberiség történetének e szégyenteljes időszakába, utána a moziban folytatják, megnézik a Schindler listája című történelmi drámát.

Szerdán a világ megfordul velük... Vagyis fordított nap lesz 10 órától, és a fiatal tanárok tizenöt perces órákkal próbálják majd padba kényszeríteni az iskola minden diákját. Délután Ujvári Sándor székesfehérvári pedagógus mutatja meg, hogyan lehet szemétből érdekes fizikai kísérleteket fabrikálni.

A pénteki eredményhirdetés előtt csütörtökön nagy eszem-iszom lesz: bográcsparti, saláta,  süteményverseny és más érdekesség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!