Hírek

2016.05.25. 19:20

Megszépült a perkátai körzeti megbízott irodája

Perkáta - Műszakilag már nagyon elavult volt a rendőrség helyi körzeti megbízotti irodája, ezért elodázhatatlanná vált a felújítása, ami elkészült.

Gallai Péter

Alaposan megérett a renoválásra a perkátai körzeti megbízotti iroda, amelyet az önkormányzat rövid idő alatt elvégeztetett. A felújítás befejeztével Somogyi Balázs polgármester, illetve Suszter Tamás dunaújvárosi rendőrkapitány adta át jelképesen az irodát szerda délelőtt.

Cséza László (b) perkátai körzeti megbízott, dr. Mák Attila adonyi őrsparancsnok, Suszter Tamás dunaújvárosi rendőrkapitány és Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere vett részt az átadón

Suszter Tamás a Győry-kastély udvarában található irodáról elmondta, egy hónappal ezelőtt a műszaki felülvizsgálat során derült ki, hogy nem tudnak tovább ott dolgozni a kollégái, mert az elektromos hálózat nem megfelelő, azonnali felújításra szorul.

– Ekkor megkerestem Somogyi Balázs polgármestert, aki azonnal felajánlotta, hogy megcsináltatja az irodát. Az önkormányzat döntése alapján nem csak a villamoshálózat cseréjét végezték el, hanem a belső terek mellett a parketta is megújult, sőt, ezen felül kaptunk új bútorokat is. Mi csak hálánkat és köszönetünket tudjuk kifejezni a gyors és hatékony segítségért, szeretnénk, ha az együttműködés továbbra is ilyen jó lenne közöttünk – hangsúlyozta a rendőrkapitány, hozzátéve, azért is hálásak, hogy amíg tartott a munka, addig a szomszédban lévő polgárőr irodában kaptak helyet. Somogyi Balázs polgármester hozzátette, a felújítást teljes egészében ők álltak, mivel az épület az önkormányzaté, ahol öt lakás mellett három iroda található, ezek egyikében dolgoznak a rendőrök.

– A körzeti megbízottakkal folyamatosan konzultálunk, terveztünk már korábban egy részleges rekonstrukciót, de a vizsgálat, illetve annak eredménye ezt kibővített tartalommal felgyorsította.A településvezető hangsúlyozta: amiben tudják, segítik a rendőrség munkáját. Ám ez a beruházás nem csak az itt dolgozók munkakörülményeiben jelent komoly előrelépést, hanem a lakossági fogadóórák, illetve bármilyen személyes megjelenés esetén az állampolgároknak is. Perkátán egyébként két kmb-s teljesít szolgálatot, Cséza László főtörzsőrmester és Boda Tamás főtörzsőrmester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!