Hírek

2013.11.27. 14:55

A szocialisták szerint kampányprogram zajlik

Dunaújváros - A város érdekében a nálunk zajló őrült folyamatot meg kell állítani, hangzott a szocialisták tájékoztatóján.

Pekarek János

Pintér Attila az MSZP-helyiségben rendezett tájékoztatón (Fotó: Ady Géza)

Kampányőrület - beindult a közpénzek szórása címmel rendezett sajtótájékoztatót szerdán délután a Magyar Szocialista Párt dunaújvárosi szervezete.

Pintér Attila pártelnök azt mondta: százmilliók kilapátolásával, továbbra is elképzelések nélküli politizálással, a Fidesztől megszokott félelemkeltéssel elkezdődött a kampány, aminek látható jelei is vannak.

A pártelnök megjegyezte: a legutóbbi közgyűlés eszeveszett költekezésbe kezdett, aminek az a legnagyobb problémája, hogy olyan pénzeket szórnak el, amelyeknek a forrása nem létezik. Fejlesztési feladatokra és sportra közel félmilliárd forintot szavazott meg a városvezetés.

A jelenleg elkezdett fejlesztési elképzelések teljesen átgondolatlanok, semmilyen koncepciót nem tartalmaznak, ezt jeleztük is a városvezetésnek, jelentette ki Pintér. Hozzáfűzte: a polgármester ki is oktatta őket a közgyűlésben, mondván, hogy a helyi Fidesz nem koncepciógyártással van elfoglalva, , ahogyan annak idején a szocialisták, hanem cselekszik. Dicséretes a cselekvés, a pénzszórás viszont rossz, kommentálta a szocialista pártvezető. Megjegyezte: nem szeretnék, ha a Városháza tér rekonstrukciója, amely az előző városvezetés koncepciói, tervei, elgondolásai alapján valósul meg, az idő rövidsége miatt össze lenne csapva, csak azért, hogy a választások előtt néhány nappal parádézhassanak a miniszterelnök úrral az új főtéren.

 

Címkék#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!