Hírek

2013.09.27. 18:25

Őszi szüreti kavalkád a Vasváriban

Önfeledt kikapcsolódással töltötték a péntek délutánt a vasváris pedagógusok, a diákok és szüleik.

Munkatársunktól

Immár évek óta szabadtéri kavalkádra invitálja ősszel a Vasvári Pál Általános Iskola nebulóit, pedagógusait és természetesen a szülőket is, hiszen itt végre van lehetőség önfeledt együttlétre, beszélgetésekre. Ehhez különösen jó hátteret biztosítottak a finom házi süteményekkel, itókákkal teli asztalok, meg az udvar hátsó részében felállított bográcsból érkező illatfelhő.

A program néptánccal kezdődött, majd mindenki megtalálhatta a maga szórakozását. Az egyik asztalnál vérre menő malom-csatákat vívtak a gyerkőcök, míg egy másik állomáson gesztenyével, kislabdával dobhattak célba. De a kötélhúzás és a talicskázás is sok gyereket vonzott. A kézműves vásár standjainál nem volt egyszerű a választás: többek között házi mézet, saját készítésű ékszereket, filcből készült játék állatkákat kínáltak az árusok, míg a vásárral szemben alkalmi kiállítás nyílt szépen faragott dísz- és sütőtökökből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!