Horoszkópok

2013.11.24. 13:16

Napi horoszkóp - Egy kis idill költözik a Bak életébe

A Halaknak szüksége van most már a pihenésre, a Mérleg ne hanyagolja el az egészségét.

Kos (március 21–április 20.) – Munkás hétköznap, sok feladattal a munkahelyén, mégis úgy érzi, ólomlábakon jár az idő, sose lesz már este, amikor találkozhat a kedvesével. Izgatottan várja a randevút!

Bika (április 21–május 20.) – Nem szabad mindent elhinnie, amit hall a munkahelyén. Szelektáljon az információk között, és csak azokat dolgozza fel, amik valóban építő szándékúak. A többivel ne törődjön!

Ikrek (május 21–június 21.) – Egy furcsa felkérést kap ma, és azt tanácsolják önnek a csillagok, hogy hallgasson most a megérzéseire, és ne keverje össze a magánéletet a munkájával, mert nem egészséges.

Rák (június 22–július 22.) – Több figyelmet érdemelnének a családtagjai, mostanában folyton a munkahelyén tölti az idejét. Igaz, hogy sok a munkája is, de a család előbbre való bármilyen feladatnál!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ma rá kell döbbennie, hogy nagyon félreismerte az egyik kollégáját, nem vette észre, hogy a mosolya mögött rosszindulat húzódik. Tanuljon ebből az esetből a jövőre nézve!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kitűnő ez a nap a haragosoknak a kibékülésre, a megbocsátásra. Ne őrizze tovább magában a rosszat, egyszerűen felejtse el, és nyisson egy új fejezetet az életében.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ne hanyagolja el az egészségét, erre figyelmezteti a ma reggeli fogfájása. Ne várja meg, míg elviselhetetlenné fokozódna, keresse fel mielőbb a fogorvosát.

Skorpió (október 24– november 22.) – A munkahelyén nyugodtan kikérheti magának, ha az egyik munkatársa nem a megfelelő hangnemben beszél önnel. Ne tűrjön feleslegesen, mert kihasználják!

Nyilas (november 23 – december 21.) – A Nyilas ma nagy lelkesedéssel vág bele a munkájába, örömmel végzi az új feladatát, azonban főnöke egyik percről a másikra letöri a lelkesedését.

Bak (december 22– január 20.) – Ma egy kis idill költözik az életébe, párjával lesz alkalma édes kettesben tölteni az estét, amire már régóta nem volt alkalmuk. Igazán szép, meghitt estéjük lesz!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Langyos állóvíznek tűnhet a mai napja a munkahelyén, ám ez nincs így, mindössze nyugodtabb, nem olyan nyüzsgős a légkör, mint amit általában megszokott.

Halak (február 21– március 20.) – Sok terhet vett a vállára mostanában a családban, ezért fogadja el a ma kínálkozó segítséget. Nem kell mindent egyedül megoldania, szüksége van most már a pihenésre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!