Horoszkópok

2013.12.12. 11:45

Napi horoszkóp - Az Oroszlán időutazásra indul

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos ma szúrós hangulatban lesz, kedvenc szava a nem. Munkahelyén mindent egyből megvétóz, mindenre csípőből reagál, és semmiben sem lehet a kedvére tenni. 

Bika (április 21–május 20.)
– A Bika ma igen jó napra számíthat, munkájában lelkes és energikus, magánéletében is ki- egyensúlyozott, harmonikus napok köszöntenek önre. Panaszra tehát semmi oka!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Sok elfoglaltságot halmozott fel magának a munkahelyén, ám családja szeretné, ha több időt töltene velük. Bármennyire is fontos önnek a karrier, a családi egyetértésnél nincs fontosabb!

Rák (június 22–július 22.)
– A Ráknak ma a szokásosnál is nehezebben megy a munka, gondolatai máshol járnak, nehezen tud összpontosítani. Pedig meg kellene próbálnia, mert a körmére ég a munka.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Nosztalgikus hangulatában ma egy kis időutazást tesz a régmúltba, felidézi a szép emlékeket. Az igaz, hogy az idő múlik, ám ön belül semmit sem változik!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– A Szűznek ma egy nem várt fordulatot tartogat az élet, méghozzá olyat, amitől egész nap mosolyra húzódik a szája. Figyelje továbbra is a jeleket, akkor nem múlik el a jókedve!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Ma egy teljesen átlagos hétköznapra számíthat, tele munkával és megoldandó fel-adatokkal. Még egy kis kitartás a munkahelyén, pár nap múlva élvezheti a szabadságot.

Skorpió (október 24– november 22.)
– Peches napjuk lesz a Skorpióknak, a péntek 13-a nem hazudtolja meg magát. Már reggel a feje tetejére áll a világ, amikor főnöke közli önnel, hogy túlóráznia kell.

Nyilas (november 23 – december 21.)
– Legyen ma úrrá a türelmetlenségén, mert csak maga alatt vágja a fát. Várja ki, míg elérkezik a megfelelő alkalom, és akkor vágjon vissza az elszenvedett sérelmekért.

Bak (december 22– január 20.)
– Párkapcsolatában általában az ön kezében van az irányítás és a döntések meghozatala, pedig néha jólesne, ha ön lehetne a támaszra szoruló, mint például a mai napon is.

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Szerelmes hangulatban lesz ma a Vízöntő, rózsaszínben látja a világot, elhalmozza a párját minden földi jóval, kedves szavakkal. Szép, harmonikus napjuk lesz ma mindkettőjüknek!

Halak (február 21– március 20.)
– Ma egy kollégája tanácsot kér öntől. Jól gondolja meg, mit mond neki, nehogy másnap másvalakitől megmásítva hallja vissza a szavait. Mert erre is volt már példa a munkahelyén! 





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!