nevelés

2018.02.27. 15:16

Béres Alexandráéknál szóba sem került a luxusóvoda

Amióta hazajöttek az ausztriai Obertauernből, a legkisebb családtag, Flóra egyfolytában visszavágyik a „sógorokhoz”. Alexandra az elmúlt tíz évben gyakran megfordult a kedvenc városában, amelynek idén díszpolgára is lett.

hot!

Béres Alexandra

Forrás: Vasárnap Reggel

Fotó: hot!

A férjével és a gyerekeivel, valamint a húga családjával hamarosan trópusi környezetben, a Karib-szigetekre utaznak – olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

„Melyik gyereknek ne tetszene, ha szállodában lakik és utazik?”

tette fel a költői kérdést Szandra, aki sok hasonló élményt őriz a gyerekkorából.

„Amikor kicsi voltam, mások voltak a lehetőségeink, főleg sátorozni jártunk, de a húgommal nagyon élveztük ezeket a nyaralásokat. Szeretném majd ennek a hangulatával is megismertetni a lányaimat”

- mondta.

A fitneszbajnok a gyerekekkel kapcsolatban mindig körültekintően jár el – óvodát is így választott. Amikor a kisebbik lánya, Flóra hároméves lett, egy közeli állami oviba kezdett járni.

„Szóba sem került a luxusovi. Szeretném, ha a gyerekeim megtanulnának boldogulni az életben. Azt tanítom nekik, hogy a szerethető és ügyes tulajdonságaikkal vívják ki mások barátságát és figyelmét, ne azzal, hogy ismert ember az anyukájuk. Egy kisgyereket amúgy is könnyen beképzeltté tehet a túlzott odafigyelés. Az óvodai közösség jó tanulás, itt minden gyerek rájön, hogy ő is csak egy a sok közül”

- magyarázta a döntése okát.

Borítókép: Béres Alexandra

Forrás: Vasárnap Reggel / Fotó: hot!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!