harcképtelen

2018.01.15. 15:21

Dembélé újra megsérült

Újabb sérülést szenvedett Ousmane Dembélé, a spanyol listavezető FC Barcelona labdarúgója, így ismét hosszabb ideig nem számíthat rá együttese.

Ousmane Dembele during the Copa del Rey match between FC Barcelona and Real Club Celta de Vigo, in Barcelona, on January 11, 2018. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)

Forrás: afp

A francia futballista a Real Sociedad elleni vasárnapi bajnokin (4-2) sérült meg, s előreláthatólag három-négy hétig harcképtelen lesz.

A katalán klub hétfői tájékoztatása szerint a nyáron a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért igazolt csatárnak a combhajlítójában egy ín sérült meg, s ez nincs összefüggésben szeptemberi műtétjével.

Dembélé augusztus végén érkezett a Barcelonához, ám szinte azonnal megsérült, s január elejéig nem léphetett pályára. Visszatérése óta két-két bajnoki és Király Kupa-meccsen szerepelt. A jelenlegi előrejelzések alapján a Chelsea elleni, február 20-án esedékes Bajnokok Ligája-találkozón már ismét számolhat majd vele Ernesto Valverde vezetőedző.

Borítókép: Ousmane Dembélé 2018. január 11-én a Real Club Celta de Vigo elleni mérkőzésen

Urbanandsport / NurPhoto

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!