Vélemény

2024.06.18. 17:30

Ismét az egységes, elszánt magyar csapatot lássuk

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 18 órakor Stuttgartban a házigazda németek ellen lép pályára az Eb-n. A mieink Svájc elleni vereséggel kezdtek a csoportban, így alapos hátrányból várják a folytatást. A továbbjutási esélyről, illetve a végső győztesről kérdeztük meg a dunaújvárosi szakemberek véleményét.

Gróf András

Gulácsi Péter a keddi edzésen

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Bita László, a Dunaferr 2000. évi első osztályú bajnokcsapatának kapusa: – Sajnos nem úgy alakult az első összecsapás, ahogy szerettük volna. Bízom benne, hogy a németek ellen más lesz az együttes mentalitása, és ugyanazt az elszánt, egységes magyar csapatot láthatjuk a pályán, amelyet megszokhattunk a selejtezők során. 

A házigazdákkal szemben mindenképpen egy szoros eredményt kellene elérnünk, hogy legyen még tétje a skótok elleni utolsó csoportmeccsnek. Az eddigi párharcokból többnyire az esélyesebb gárdák kerültek ki győztesen.

- Talán a legmeggyőzőbb teljesítményt a spanyolok nyújtották, akik egy alaposan megfiatalított csapattal érkeztek az Eb-re. A horvátok elleni produkció alapján joggal pályázhatnak a végső sikerre.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában