A helyszínre mentőhelikopter is érkezett

2024.06.26. 08:24

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M6-os autópályán - Videóval frissítve

Egy embert a tűzoltók szabadítanak ki az egyik autóból.

Duol.hu

Fotó: Tar Miklós

Újra teljes szélességében autózható a sztráda Ercsi térségében.

Amint arról korábban beszámoltunk, egy közlekedési baleset helyszíni munkálatai miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópálya főváros felé vezető oldalát, a 39-es kilométerszelvényben.

A helyszínelés és a műszaki mentés 12 óra 20 perckor befejeződött, az egyenruhások a forgalomkorlátozást feloldották.


Kiszabadították, kiemelték járművéből és átadták a mentőknek azt az embert, aki beszorult az egyik gépkocsiba, miután egy teherautó és egy furgon karambolozott az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Besnyő közelében, a 39. kilométernél. A műszaki mentésben a pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók veszek részt. A rajok áramtalanították a furgont. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.


Összeütközött egy teherautó és egy furgon az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Besnyő közelében, a 39. kilométernél, írja a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Asz egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában