Várakozás

2024.06.18. 19:30

Miskovicz Bálint szerint alaposan fel kell kötni a "gatyát" a németek ellen

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 18 órakor Stuttgartban a házigazda németek ellen lép pályára az Eb-n. A mieink Svájc elleni vereséggel kezdtek a csoportban, így alapos hátrányból várják a folytatást. A továbbjutási esélyről, illetve a végső győztesről kérdeztük meg a dunaújvárosi szakemberek véleményét,

Gróf András

Bízik benne, Marco Rossi jó döntéseket hoz az összeállításnál

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Miskovicz Bálint, a Dunaújvárosi Kohász egykori labdarúgója: – A svájciak elleni negatív eredménnyel nehéz helyzetbe hozta magát a válogatott. Egy ilyen mérkőzés után nem lesz egyszerű pályára lépni a remekül kezdő házigazdák ellen, akik jelenleg sokkal jobb formában vannak. Néhány magyar játékos teljesítménye „megült” az utóbbi időszakban, így frissítésre lenne szükség.

Bízunk benne, hogy a szövetségi kapitány jó döntéseket hoz majd az összeállításnál. Az azonban biztos, hogy alaposan fel kell kötnünk a „gatyát”, ha legalább pontot akarunk szerezni a németek ellen

- Ebből a csoportból az erőviszonyok alapján a német és a svájci válogatott végez majd az első két helyen, mi a skótokkal versenyzünk majd a harmadik helyért, ami akkor érhet továbbjutást, ha nem lesz rossz a gólkülönbségünk. A végső sikerre talán a francia és a német válogatott az esélyes, de több olyan együttes is van, akik egy-egy mérkőzésen bármire képesek. Messze még az Eb vége, így az is sokat számít majd, kinek milyen „hosszú” a kispadja.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában