Finálé előtt

2024.07.13. 17:00

A meccsek döntő többsége nézhetetlen volt

A 2024. évi labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét vasárnap 21 órakor rendezik, amelynek helyszíne a berlini Olympiastadion lesz. A finálé két résztvevője a spanyol és az angol válogatott lesz. Az Eb eddigi színvonaláról, és zárómérkőzés esélyeiről egykori dunaújvárosi labdarúgókat kérdeztünk.

Gróf András

Szinten mindenki a spanyok győzelmét várja, de a végén megint az angolok örülhetnek?

Fotó: MTI/EPA/Mohamed Meszara

Tatár János, a 1986-os NB II-es bajnokcsapat középpályása: – Az általam látott Eb-k közül ez a leggyengébb színvonalú. A mérkőzések döntő többsége egyszerűen nézhetetlen volt. Számomra a torna legjobb meccsét az Ausztria – Törökország párharc jelentette, ahol a játékidő nagyrészében mindkét csapat nyílt futballt játszott. Becsülöm azokat a szurkolókat, akik nem kevés pénzt áldozva teljesen megtöltötték a lelátókat. Szerencsére azonban van néhány fiatal tehetség, akiknek produkciója üde színfoltot hozott, az egyébként unalmasra sikeredett kontinensviadalon. A spanyolok teljesen megérdemelten jutottak a döntőbe, az angol együttes nem kis szerencsével. A finálé előtt egyértelműen a spanyolok számítanak az esélyesebbnek, éppen ezért az angolok nyerik az Eb-t.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában