Bajnoki rajt

2024.08.27. 21:00

A másodosztályban is megkezdődött a játék

A Fejér vármegyei labdarúgó bajnokság II. osztály Dél felnőtt csoport első fordulójára kiírt hat mérkőzésből ötöt játszottak le a hétvégén.

Horváth László

Baracson hazai győzelem született a Pákozd ellen

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

Az eredmények részletesen: Baracs – Pákozd 3–1, Apostag – Lajoskomárom II. 1–0, Polgárdi – Aba-Sárvíz 3–2, Nagykarácsony – Kisláng 2–1, Előszállás – Seregélyes-Sárosd II. 2–2.
Baracs – Pákozd 3–1
Baracs: Vaszócsik, Hepp, Áldott, Wolf, Szurma, Katona, Sbihi, Takács, Fülöp, Kiss, Éliás. Cserék: Kozma, Prókai, Láng, Kozma, Karászi, Huber, Fejes.
Pákozd: Finta, Beke, Knitli, Földes, Horváth, Semenszki, Mészöly, Göncz, Molnár, Téglási, Takács. Cserék: Baka, Gyenge.
Gólszerzők: Baracstól Takács Titusz, Szurma Péter, Kozma Bálint. Pákozdtól Téglási Milán.
A kezdő sípszót után már a 12. percben vezetést szereztek a vendéglátók, akcióból Takács volt eredményes. Hamar érkezett a következő hazai találat. Ezúttal a rutinos Szurma a 14. percben fejezte be góllal a baracsi támadást 
(2–0). A vendégek a 25. percben büntetőből szépítettek ugyan, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég. A második félidő 48. percében a baracsi Kozma találatával gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa (3–1). A 75. percben a gólszerző Kozma Bálintot egy pároslábas becsúszásért a második sárga lapja miatt kiállította Pintér Róbert játékvezető, de Baracs meg tudta tartani kétgólos előnyét a mérkőzés végéig. A játék képe alapján a Baracs megérdemelten húzta be első pontjait. 
Körmendi Zsolt, Baracs: – Győzelemmel kezdeni egy bajnokságot mindig megnyugtató érzés. Viszont a játékunk azért hagy némi kivetnivalót maga után. A játék képe alapján megérdemeltük a győzelmet.
Nagykarácsony – Kisláng 2–1
A 18. percben Kovács hozott boldogságot a hazai szurkolóknak (1–0). A válasz szinte azonnal megérkezett: egy perc múlva Juhász egyenlített. A 88. percben azonban a másik Kovács gólt lőtt büntetőből, így egygólos győzelmet arattak a hazaiak, Nagykarácsonyban maradtak a pontok.
Nagykarácsony: Miklós, Szabó, Kovács, Szabó, Csicskovics, Czári, Balogh, Szente, Princz, Kovács, Nagy. Cserék: Turi, Tábi, Baranya, Rácz.
A Nagykarácsony gólszerzői: Kovács Roland, Kovács Dávid. A Kisláng gólszerzője: Juhász József.
Előszállás – Seregélyes-Sárosd II. 2–2
Előszálláson csak egy pont maradt a hétvége után, de ennek is örülhetnek a szurkolók, mivel gólgazdag mérkőzésen egy erős ellenféllel szemben remizett a hazai csapat.
Előszállás: Nagy, Felföldi, Kovalovszky, Béres, Garbacz, Horváth, Szalai, Nyári, Bozsoki, Németh, Horváth. Cserék: Gulyás, Kovács, Kercza, Puskás, Bognár.Góllövők: Béres, Garbacz, illetve Vachler és Várnai Ádám.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában