Lakatos László estje

2024.05.06. 07:00

Dumaszínház Dunaföldváron

Május 10-én pénteken, 18 órai kezdettel a Dunaföldvári Művelődési Központ és Könyvtárban Lakatos László, a Dumaszínház társulatának tagja lép fel. Az önálló estjének címe: A szent család.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Az esemény honlapján így ajánlja műsorát Lakatos László. „Egyszer volt, hol nem volt, réges régen, vagyis nem is olyan régen, sőt, most is, a messzi-messzi Corvin sétány mellett, a nyolcadik kerület szívében, a Práter utcában élt egy család… Egy szent család, Lakatosék! Ha mese lenne az életem, valahogy így kezdeném, hát, de nem az! Gyerekként vannak álmaink, milyen lesz a családunk, a filmekben is láthatjuk, miként működhetnének a családok, de ez általában nem fedi a valóságot. Nálam legalábbis tuti nem!

...Harmincegy évesen már nekem is van saját családom, nem is akármilyen! 

Egy asszony, a fiam, a nevelt fiam, és két kutya egy lift nélküli, negyedik emeleti negyvenkilenc négyzetméteres panellakásban. Mesékben, filmekben láttunk már famíliákat, most bemutatom nektek az enyémet és hogy hogyan is élünk a Szent Családommal.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában