Befektetésnek is ajánlják

2024.08.26. 16:00

Ennyiért lehet megvenni a Kolibrit Dunaújvárosban

A facebookos hírfolyamot görgetve akadt meg a tekintetem egy budapesti ingatlanos cég hirdetésén.

Molnár Emese

Nagyon ismerősnek tűnt a bejegyzés fotója, nem véletlenül, ugyanis egy dunaújvárosi ingatlant kínálnak eladásra, mégpedig a Béke városrészben lévő, „Kolibriként” is számon tartott épületet.

Ahogy az a leírásban is olvasható, 1992-ben épült ez a kétszintes épület, amely kezdetben élelmiszerboltként üzemelt, de volt már étkezde, konditerem, jelenleg pedig bokszedzések színtere.

A kétszintes épület összesen 526 négyzetméternyi területe „beindíthatja a fantáziáját” a leendő tulajdonos számára – a videós anyagban fogalmazta így az ingatlanközvetítő hölgy, aki tippeket nem adott a hasznosításához, mondván, hogy nem szeretné a lehetőséget tárházát leszűkíteni vele. Azt viszont megjegyezték a hirdetésben, hogy ha az új tulajdonos bérleményként hasznosítaná, akkor a becsült bérleti díjak alapján megközelítőleg bruttó 700 ezer forintos havi bevétellel kalkulálhat.

Egyébként a marketing kiváló, egészen más megvilágításba helyezheti Dunaújvárost egyesek számára. Például, egy olyan gazdasági, kulturális és sportközpont, továbbá egyetemi város vagyunk, ahol ingatlanbefektetésben gondolkodni hatalmas lehetőséget rejt magába; és amely várost egyre több vállalkozás választja, akár egyik telephelyének.

Nos, ebben a lokációban lehet megvásárolni az épületet 119,9 millió forintért.

Részlet az ingatlanhirdetésből

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában