Beruházás

2024.08.26. 15:00

Ilyen lesz belülről Székesfehérvár új belgyógyászati központja (videóval)

A videóban a külső munkálatok mellett a belső tereket is láthatjuk – hamarosan átadhatják a Fejér-B.Á.L. és az Épkar által kivitelezett épületet.

Duol.hu

Forrás: magyarepitok.hu

Fejér vármegye egyik legfontosabb beruházását, a Fejér-B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt. konzorciuma által Székesfehérváron kivitelezett Szent György Egyetemi Oktató Kórház új tömbjének születését folyamatosan nyomon követi a magyarepitok.hu. Az összesen több mint 6100 négyzetméteres belgyógyászati központ építkezése lassan a végéhez közeledik.

Az L-épületben bekerültek a belső nyílászárók, elkészültek az elektromos és gépészeti szerelvényezések, a bútorbeépítések, valamint a helyiségek festése is véget ért. Elkészültek a liftek és az elhelyezés utáni szükséges szakipari munkálatok is. Véget értek az előtető lakatos szerkezeti munkálatai a külső homlokzaton és térkő fedi az L-épület főbejárata előtti parkolót és a 40 fős parkolót is.

A belgyógyászati épület szinte kész belső tereit és a végleges formáját felvevő külsőt is az alábbi videóban megtekinthetik:

Forrás: Móré Levente / magyarepitok.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában