Meteo

3 órája

Időjárás: Többórás napsütés várható

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Szombaton réteg-, majd fátyolfelhők szűrhetik az októberi napsütést. Nem lesz csapadék. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Vasárnap részben felhős idő várható, váltakozó napsütéssel. Csak elszórtan fordulhat elő gyenge szitálás vagy jelentéktelen eső. Néhol időnként megerősödhet a déli szél. A hőmérséklet 15 és 22 fok között mozog majd.

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk, de többórás napsütés is várható. Az északnyugati szél gyakran megélénkülhet, helyenként erős lökések is előfordulhatnak. Csapadék nem valószínű, száraz idő lesz. A hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Kedden a pára- és a ködfoltok felszállása után változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel. Csapadék valószínűsége alacsony. Az északi, majd keleti szél időnként megélénkülhet. A délutáni hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Szerdán gyengén felhős idő várható, az ég nagy része tiszta lesz, és csapadék nem valószínű. A hajnali órákban helyenként pára- és ködfoltok alakulhatnak ki, különösen a mélyebben fekvő területeken és a völgyekben. A köd gyorsan feloszlik a reggeli órákban, így napközben zavartalan napsütésre lehet számítani. A délkeleti és keleti szél többfelé megélénkül, különösen a nyíltabb tájakon érezhetjük majd, de erős széllökések nem várhatók. A nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul, a legmelegebb órákban kellemes őszi idő várható, míg a hajnali órákban hűvösebb, 5-10 fokos hőmérsékletre kell számítani. Összességében nyugodt, száraz időre lehet számítani, amely kedvező körülményeket teremt a szabadtéri tevékenységekhez.
Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!