Ügyészség

2024.06.19. 16:00

Azzal fenyegette meg a kocsmában, hogy leszúrja

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki késsel fenyegette meg a sértettet egy dunaújvárosi szórakozóhelyen - áll az ügyészség szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében.

Duol.hu

Illusztráció

Fotó: Nagy Norbert

A vádirat szerint a férfi 2024. április 2-án egy dunaújvárosi sörözőben, - ahol egykori élettársa a pultos - szerelemféltésből az italozóba érkező sértettet meglökte. A férfi egy műanyag reklámtáblának esett, amely összetört. A sértett védekezett a vádlott támadásával szemben, megpróbálta magától ellökni, azonban a vádlott ököllel megütötte, amelytől a sértett a földre esett. A földön fekvő férfit a vádlott kétszer a fején megütötte, majd a sértettnek sikerült felállnia, azonban ekkor a vádlott elővett egy 10-15 cm pengehosszúságú kést és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy leszúrja. A vádlott támadásának az vetett véget, hogy a pultos értesítette a rendőrséget.

A terhelt erőszakos, durva magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben, tárgyalás mellőzésével közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában