Ügyészség

2 órája

Letartóztatásba került a drogdíler

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint Dunaújvárosban kábítószert árult – áll az ügyészség szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2024. tavaszától október 7-én történt elfogásáig legalább 10 embernek adott el kábítószert, többnyire amfetamint. A gyanúsítottnál tartott kutatás alkalmával a nyomozó hatóság amfetamint tartalmazó fehér port, illetve egyéb kábítószereket és készpénzt foglalt le. 

A férfi többszörös, különös visszaeső, korábban őt kábítószer birtoklás miatt már jogerősen elítélték. Erre, továbbá a kábítószerkereskedelem tárgyi súlyára, a gyanúsított személyére figyelemmel az ügyészség indokoltnak tartotta a legsúlyosabb kényszerintézkedés indítványozását – tájékoztatta szerkesztőségünket dr. Gácser Zsuzsanna Ágnes ügyész, a Fejér Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője. 

A fotók a gyanúsítottnál tartott kutatás alkalmával készültek

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértett és 30 napra elrendelte a férfi letartóztatását. A döntés végleges. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában