Közlekedésbiztonsági akció

2024.07.24. 08:00

Számos esetben kellett intézkedniük a vármegyei rendőröknek az elmúlt héten is

Molnár Emese

Az elmúlt héten (az év 29. hetében) a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai számos esetben intézkedtek sebességtúllépés miatt, amelyek során 1 járművezető figyelmeztetésben részesült, 26 sofőr helyszíni bírságot, 18 vezető pedig közigazgatási bírságot kapott. Mit azt a rendvédelmi szerv vázolta, szabálysértési feljelentést 10 járművezetővel szemben tettek az egyenruhások. A megállítás nélküli sebességellenőrzések során 503 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. A járőrök 1175 esetben ellenőrizték az ittasságot, amelynek eredményeként 14 büntetőeljárást és 8 közigazgatási eljárást indítottak.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja valamennyi járművezető figyelmét, ha alkoholt fogyasztott, ne vezessen! A közlekedési szabályok maradéktalan betartásával, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában