Rendőrség

2 órája

Fókuszban az áldozatok védelme

Az áldozatsegítők szemszögéből tekintette át az áldozatvédelmi szakterületet a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az együttműködő partnerek delegált képviselőivel szeptember 23-án, Székesfehérváron – adta hírül közösségi oldalán a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Duol.hu

Forrás: A rendőrség Facebook oldala

Mint írták a Police Café módszerével lefolytatott közös eszmecserén – amelynek célja az áldozatsegítés során szerzett tapasztalatok megosztása és hasznosítása volt – a főkapitányság szakemberei, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal, az Áldozatsegítő Központ, valamint az Alba Bástya Család-és Gyermekjóléti Központ képviselői vettek részt.

A munkaértekezletet vezetője, dr. Vörös Ferencné rendőr alezredes a tanácskozás végén kiemelten lényegesnek nevezte a rendőrök, a társhatóságok, valamint a civilek közös, tevékeny szerepvállalását, mely nagyban hozzájárul az áldozattá és az ismételt áldozattá válás kockázatának csökkentéséhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában