Mezőfalva

2 órája

Őrizték a hagyományokat

Ritka alkalom, hogy egy szociális intézmény falain belül ilyen szép, a szüreti hagyományokhoz illő rendezvényt szerveznek az idősek szórakoztatására.

Horváth László
Fotó: Szociális Intézmény Mezőfalva

Mezőfalván a vezetőváltás óta egyre jobban nyitottá válik az intézmény. Ennek egyik momentuma volt a szeptember 20-ai szüreti vigasság. A történésekről Futóné Molnár Tímea intézményvezető adott tájékoztatást.

Fotó: Szociális Intézmény Mezőfalva

– A mai napon került megrendezésre Intézményünkben a szüreti mulatság. Közel 30 fő vett részt a rendezvényünkön, melyet egy egész hetes készülődés előzött meg. Vágtunk, lamináltunk, másoltunk, díszítettünk, dekoráltunk, sütöttünk és sorolhatnám még. Nagy izgalommal vártuk a mai napot, hiszen ilyen rendezvény intézményünk életében eddig még nem volt. Azt hiszem nagyon jól sikerült. Volt élelem bőven, zsíros deszka, tea, sütemények, gyümölcsök, ének, tánc, szülinapozás, valamint a hagyományokhoz hűen must is. Köszönöm a kollégáimnak, a hivatalunk dolgozóinak, akik a mindennapjaink segítői, a harmonikásunknak a felejthetetlen napot. Illetve a sok, sok felajánlást. Remélem a jövőben is találkozunk. Jövőhéten pénteken társasjáték partival várjuk az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában