Rendőrség

3 órája

Gyilkosság Dunaföldváron

Dunaföldvár - Gyilkosság gyanúsítottját fogták el a rendőrök - írta a police.hu. A gyilkosság csütörtök hajnalban történt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén..

Duol.hu

Gyilkosság történt Dunaföldváron - a helyszínelés még mindig tart

Fotó: Bencze Péter

Gyilkosság? Október 3-án hajnalban érkezett bejelentés a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, miszerint egy Dunaföldvár egyik lakóházban megszúrtak egy férfit. A sérült kerékpárral hagyta el a helyszínt. Pár órával később találtak rá az akkor már életjeleket nem mutató, 24 éves férfira - adta hírül a police.hu.

Gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség
A gyilkosság felderítésére irányult nyomozás még mindig tart
Forrás:  police.hu

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. A szemle és az elszámoltatás jelenleg is folyik - tették hozzá.

Gyilkosság bosszúból?

Társlapunk, a teol.hu úgy értesült, hogy a hatvan éves támadó azért szúrhatta meg a fiatal férfit, mert az együtt lehetett a lányával, és bántalmazta a nőt. Az apa tehát bosszút állhatott. A sérült áldozat egyébként kerékpárral próbált elmenekülni a helyszínről, de nem jutott messzire: az élettelen testére a támadó férfi lakásától mintegy kétszáz méterre, egy kápolna mellett találtak rá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában