infrastrukturális beruházások

2021.06.28. 09:00

Fontos tárgyalások voltak a megyeházán

Fontos tárgyalások helyszíne volt pénteken a megyeháza: Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetője folytattak megbeszéléseket Fejér megye valamint Székesfehérvár vezetőivel, ország­gyűlési képviselőivel.

duol.hu

Fotó: Dr. Molnár Krisztián FB oldala

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetője Fejér megye gazdaságának járványhelyzet utáni újraindításáról és Fejér megyét érintő infrastrukturális beruházásokról folytatott tárgyalásokat. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a honvédség korszerűsítéséről, a katonai életpálya erősítésének lehetőségeiről és Székesfehérvár katonai főváros státusából eredő feladatokról egyeztetett. A megbeszéléseken részt vett dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Simon László kormánymegbízott, Vargha Tamás államtitkár, országgyűlési képviselő, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, Törő Gábor és Varga Gábor országgyűlési képviselők, dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere valamint Róth Péter alpolgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában