Egymillió találkozás

2024.06.08. 20:15

Pad is kellene a piac mellé

Egymillió találkozás a békért napján a Belvárosba is ellátogattak.

Fekete Györgyi

Dr. Csikós Árpád nem először kopogtat be a Görbe utcai lakásba Erdélyi Tamáshoz és feleségéhez Orosz Júliához. Így már jó ismerősként fogadta a házaspár a JUVE-Fidesz- KDNP képviselő-jelöltjét. Ezúttal Magyar András a JUVE-Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje is elkísérte, hogy személyesen adja át Orbán Viktor miniszterelnök levelét az Egymillió Találkozás  Napján.

Felidézték, hogy mind ezidáig nem találkoztak sem közvetve sem közvetlenül Szabó Zsolttal, de még most a kampány alatt sem kereste meg őket sem a képviselő, sem az emberei. Csak azt látják, hogy szerintük sokkal nagyobb odafigyelésre és törődésre lenne szükség a városban is az idősebbekre.

Dr. Csikós Árpád megígérte, hogy jobban oda fognak figyelni, és ki fogják kérni a véleményüket, hogy mire lenne szükségük. Elmondták neki, hogyha már így találkoznak,  a piac mellé is kellene néhány pad, mert nehezebben mozognak, s bizony jól esne, ha meg tudnának pihenni bevásárlás után, hazamenetel előtt.

 

Magyar András érdeklődött arról, hogy Tamás bácsi mivel foglalkozott, megtudta, hogy az idős úr kovács volt, s annak minden területével foglalkozott, meg is mutatta a szoba asztalán a tulipáncsokrot, amit a feleségének ajándékozott.

Az idős házaspár beszélt arról, hogy mennyire fontosnak tartják azokat az értékeket, amelyeket a Fidesz-KDNP képvisel, számukra nagyon fontos, hogy ezek ne sérüljenek, így nagyon nagy örömmel vették át Orbán Viktor levelét a békéért. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában