Csak felnőtteknek!

2024.08.06. 13:00

Szerezzen festő vagy burkoló szakmát akár már 1 év alatt a Hildben

Ismét lehet jelentkezni ingyenes felnőttoktatási képzésekre a Hild középiskolába.

Fekete Györgyi

Illusztráció

Fogjuk a fejünket, hogy mennyibe kerül egy-egy jó szakember munkája, ha lakást felújítunk? Azon gondolkozunk, hogy inkább magunk is megcsinálnánk? Vagy esetleg úgy véljük, hogy soha sem késő jobban fizető szakmát keresni magunk számára?  Már csak a szakértelem hiányzik hozzá?  Ha másért nem is, de már ezekért is érdemes megtanulni ingyenesen  1 illetve 1,5 év alatt akár a burkoló, akár a festő, mázoló vagy tapétázó szakmákat. 

Ismét lehetőség van szeptembertől felnőttoktatás keretében ilyen szakmákhoz és szaktudáshoz jutni a Dunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskolában.  A képzés délutáni és esti,  így rugalmasan tudják a munka idejükhöz  igazítani a hallgatók a tanulást. Az intézmény magasan képzett szakemberei tanítják meg a szakma minden fortélyát.  A jelentkezéseket érdemes elküldeni emailen a  [email protected] vagy a részletekről érdeklődjenek telefonon  +36-25-400-530 számon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában