Kezdődik a tanév

2024.08.29. 17:00

Új bútorokkal és festett tantermekkel is várják a Centrum iskolái a diákokat

Az iskolák megszépülve várják a diákokat

Fekete Györgyi

Hamarosan becsengetnek. A diákok remélhetően kipihenve térnek vissza az iskolákba. A nyári szünet azonban csak nekik igazán pihenő, hiszen az intézményekben ilyenkor végzik a legtöbb felújítást, karbantartást, főképp olyanokat, amelyekhez idő, tér és hely is szükségeltetik. Ráadásul megújulva, megszépülve tudják várni szeptemberben a diákokat. 

A szükséges felújításokat és karbantartásokat elvégezték nyáron a Centrum iskoláiban

Piros Mariann a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum kancellárja ezt erősíti meg: - A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskoláiban nyáron sem állt meg az élet. Évről évre azon dolgozunk, hogy tanulóink és oktatóink korszerű, az élményközpontú oktatást segítő környezetben dolgozhassanak. Ezek közül most kiemelném,hogy igyekeztünk lehetőséget biztosítani a projektszemléletű oktatáshoz, így minden centrumos iskolának az általa kijelölt termébe biztosítottunk  interaktív táblát és a csoportmunkát segítő bútorokat. Mindemellett a rudasos kollégisták új ajtókat csukhatnak be a kollégiumi nevelőtanár orra előtt, és ha a hildeseknek le kéne pihenniük, akkor várja őket az újraparkettázott védőnői szoba. A centrumos iskolákban azok a tantermek, amelyeknél szükséges volt, frissen festve  már csak arra várnak, hogy szeptember 2-án újra becsengessenek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában