Hagyomány

2024.08.20. 17:00

V. Lecsófőző Fesztivál lesz Baracson jövő hétvégén

Körmendi Erzsébet

Illusztráció.

Fotó: Bujdos Tibor

Közös lecsófőzés apropóján már ötödik alkalommal gyújtanak tüzet a bográcsok alá Baracson a sporttelepen, mégpedig 2024. augusztus 24-én, jövő héten szombaton. A verseny szellemében az ünnepélyes tűzgyújtás 14 órakor lesz. Ezt követően választhatnak a résztvevők, hogy a bogrács mellett töltik az időt, vagy esetleg a műsort nézik a színpadon. 15 órakor a FalkaLand Kutyaiskola bemutatóját láthatják. Molnár Orsi gyermekműsora 16 órakor kezdődik, majd a Violin Művészeti Iskola növendékei mutatják be tudásuk legjavát. 17.30-ra tervezik a főzőverseny eredményhirdetését és a tombolatárgyak kisorsolását. 

Oszvald Marika 18 órától, a Zaprozsec zenekar pedig 20 órától szórakoztatja a közönséget. 

Végül DJ Bogóval mulathatnak 22 órától. 

Idén újdonságokkal is várják a szervezők az V. Lecsófőző Fesztivál résztvevőit. 

Egész délután lehetőség lesz kipróbálni a darts focit, 

akár versenyezni is, így erre a programra is várják a jelentkezőket. Egész nap lesz ugrálóvár, kürtöskalács, vattacukor, büfé, arcfestés, ökölvívó bemutató. A Duna Plazma szerencsekerekét is bárki megpörgetheti. 

A rendezvény ingyenes, de támogatójegy kapható lesz (500 forint), ami tombolajegyként fog szolgálni, és értékes nyereményeket lehet vele megszerezni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában