Remek rajt

2024.09.12. 11:00

Menetel a DFC női együttese

Gróf András

Vasárnap hazai pályán rangadót játszanak a második, szintén hibátlan Ajkával

Fotó: MNFC

A női másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában szereplő Dunaújvárosi FC a bajnoki nyitányon aratott fölényes siker (5–1 a ZTE ellen) után a második fordulóban is gólzáporos mérkőzésen diadalmaskodott. 

Pécsi VSK–DFC 0–9 (0–4) 

DFC: Regős – Nagy A. (Szabó A. a 46. p.), Váradi (Oberlander a 67. p.), Németh F., Vojnity, Juhász A., Csamangó (Szakállas a 63. p.), Kátai (Tóth V. a 67. p.), Domján (Bálint a 46. p.), Hornyák (Marcell a 63. p.), Véninger. Vezetőedző: Vígh György. 
Góllövő: Csamangó (10., 42. és 47. p.), Szabó (17. p. öngól), Véninger (27. p.), Bálint (51. p.), Hornyák (59. p.), Németh F. (84. p.), Juhász A. (88. p.). 

A dunaújvárosi hölgyek két fordulót követően jobb gólkülönbségüknek köszönhetően vezetik a csoportot. Vasárnap 15 órakor a szintén hatpontos, második FC Ajka csapatát fogadják. Az összecsapás helyszíne a Dunaújváros Stadion lesz. 

A csapat a Magyar Kupa második körében csatlakozott be, két siker után már a legjobb nyolc közé jutásért játszanak, a szintén NB II.-es Nyíregyházát október 5-én fogadják. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában