Az időjárás miatt

2024.09.10. 18:00

Ambrózia Park - Más időpontban tartják az ingyenes családi napot

A HungaroMet előrejelzések alapján a hétvégén sok csapadék és viharos szél várható, így az eseményt a következő hét vasárnapján, azaz 2024. szeptember 22-én rendezzük meg változatlan programokkal - írták a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

Duol.hu

Forrás: Facebook

Mint írták 10-18 óra között találkozzunk Dunaújváros mesés rendezvényhelyszínén, a festői Duna parton található Ambrózia Parkban. A belépés és minden programban való részvétel INGYENES! Találkozhatsz városunk büszkeségeivel, a dunaújvárosi olimpikonokkal (14 órakor) egy kerekasztal beszélgetés során és fellép az Irigy Hónaljmirigy is (16 órakor). Ezen kívül számos gyermek- és családi program, valamint finom street-food ételek és italok várják a résztvevőket. Részletek a csatolt fotókon, illetve az alábbi regisztrációs link alatt!A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linkre kattintva érhettek el: https://forms.gle/nXnMiMydeKRnLLLc9 Helyszíni regisztráció is lehetséges!
Programok részletesen: Interaktív kamion, Selfie-automata, Ugrálóvárak, Csocsó bajnokság, Arcfestés, Csillámtetkó, Mentsük meg a Földet – interaktív környezetvédelmi családi óriás társasjáték és kézműves foglalkozások, Sárkányhajózás, Sportszer és társasjáték kölcsönzés, Kincskereső program gyerekeknek (minden megtalált ajándék ingyenes és elvihető).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában