Jó lehetőség

2024.09.14. 16:00

Pannónia Ösztöndíjprogram a Dunaújvárosi Egyetemen

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Téged is vár a Pannonia Ösztöndíjprogram - adta hírül a Dunaújvárosi Egyetem az internetes honlapján. Feltéve a kérdést: "Gondolkodtál már azon, hogy tanulmányaid alatt külföldön is kipróbálnád, vagy fejlesztenéd már meglévő nyelvtudásod? Esetleg szívesen töltenéd szakmai gyakorlatod külföldön?"

Amennyiben a kérdésekre adott válasz igen, akkor a következőt ajánlja a DUE a Pannónia Ösztöndíj Program keretei között (a honlapon közzétett információk alapján):

"Amit kínálunk:

  • Hosszú és rövid távú KÜLFÖLDI mobilitások
  • Hallgatói ösztöndíjak

Amennyiben  a 2024-2025-ös tanév tavaszi félévben jelentkeznél hosszú vagy rövid távú mobilitásainkra, ne felejtsd el megküldeni a kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2024.09.23-ig az [email protected] címre.

A jelentkezési lapot az alábbi linkre kattintva találod: https://www.uniduna.hu/hallgatoknak/nemzetkozi-lehetosegek itt pedig a Hallgatói jelentkezés menüpontra kattintva válik letölthetővé a jelentkezési űrlap.

További  kérdés esetén keresd személyesen a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkatársait ügyfélfogadási időben vagy emailben az [email protected] címen.

Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága nyitvatartási idő:

H: 9:00-11:00

K: 9:00-11:00

Sz: 13:00 -15:00

CS: 13:00 – 15:00

P: Zárva

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában