Dunaújváros

2024.09.11. 11:00

Ruhaosztást szervez a karitász csoport

Duol.hu

illusztráció

A nyári szünetet követően szeptembertől ismét elérhető a Krisztus Király főtemplom altemplomában található karitász helyiség, ahol szerdánként 15:30 és 17:30 között ingyenes ruhaosztást tartanak a rászorulók számára. A Dunaújvárosi Karitász Csoport foglalkozik az adományok fogadásával és kiosztásával. Ezeken a szerdai délutánokon várják a felajánlásokat, például idényjellegű ruhaneműket, háztartási eszközöket, kisgépeket, edényeket, háztartási textíliákat, egészségügyi segédeszközöket, játékokat, katolikus könyveket és szentképeket. Fontos, hogy az adományok tiszták, jó állapotúak és működőképesek legyenek. Az adományokat az átvétel előtt a karitász önkéntesei ellenőrzik, hogy elkerüljék a kellemetlen helyzeteket.

A Dunaújvárosi Karitász péntekenként, délután fél 3-tól imaórát tart a Duna sori idősotthon első emeleti közösségi termében, így szeptember 13-án, 20-án és 27-én látogatnak el hozzájuk. Keddenként, szeptember 10-én, 17-én és 24-én 10 órakor imaórát tartanak a Barátság úti idősek otthonban is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában