Labdarúgás

2024.09.17. 17:00

A DFC a "görögök" ellen játszik a vármegyei kupában a továbbjutásért

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata szombaton a Karcagi Se elleni vereséggel búcsúzott a 2024/2025. évi MOL Magyar Kupa sorozattól. Szerdán azonban újabb feladat vár az együttesre, hiszen a Fejér Vármegyei Kupában a Beloiannisz gárdáját fogadják.

Gallai Péter

A Magyar Kupa vereség után a vármegyei sorozatban javíthat a DFC

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az összecsapás 16.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban. A harmadik fordulóra kisorsolt találkozót egy hónappal ezelőtt kellett volna lejátszani, de a „görögök” kérésére a két klub a pályaválasztói jog felcserésével a mostani időpontban állapodott meg. Az újvárosiak keretéből ezúttal sérülés miatt hiányzik majd Hegedűs Kelemen, míg Godslove betegség miatt nem játszhat. 

A versenykiírás szerint a továbbjutásról egy mérkőzésen döntenek a csapatok. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény az alacsonyabb osztályú együttes jut tovább. A továbbjutó gárda a negyedik forduló egyedi párosításában az Ikarus-Maroshegy csapatát fogadja majd, de azt az összecsapást már csak jövőre rendezik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában