Veszélyhelyzet volt

3 órája

Befejeződött az út alatti töltés javítása a Százlábú hídnál

Ahogy korábban beszámoltunk róla, múlt héten a Magyar úton, a Százlábú hídnál az esőzések következtében több mint egy méteres hasadék keletkezett a városközpont felé vezető sáv töltés oldalában, közvetlen az út alatt. A javítási munkálatok befejeződtek, reméljük végleges megoldásként.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dunaújváros központjába vezető egyik legforgalmasabb útszakasz pillanatok alatt a Százlábú hídnál „veszélyzónává” vált. A helyszínre érkező szakemberek döntése alapján azonnal kitáblázták a kritikus részt, és a DVG Zrt. szakemberei másnap nekiláttak a javítási munkálatoknak.

Százlábú híd
A Százlábú hídnál a töltés javítási munkálatok befejeződtek
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Október 1-én, ottjártunkkor a munka első ránézésre befejeződött a töltés oldalánál: a hasadékot bebetonozták, a régi betonfelületek repedéseit is kijavították, és még egy új útpadka is készült ezen a szakaszon. Előfordulhat azonban, hogy a tél megérkeztével a fagy és a csapadék újabb károkat okoz. Az biztos, hogy a helyieket és az autósokat nem nyugtatta meg teljesen a mostani megoldás a Százlábú híd közeli veszélyzónánál.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában